MENU

 VOORGERECHTEN

Zacht gerookte zalm met toast, peterselie en uisnippers
Saumon fumé et ces garnitures

Carpaccio van Belgisch rund met rucola en parmezaanschilfers
Carpaccio de boeuf belge, rucola et parmesan

Carpaccio van Belgisch rund met truffelolie en foie gras
Carpaccio de boeuf à l’huile de truffes et foie gras

Spaanse ham Pata Negra Ibérico met rucola
Jambon Espagnole Pata Negra Ibérico, roquette

Terrine van foie gras
Terrine de foie gras

Artisanale  garnaalkroketten met gefruite peterselie
Croquettes de crevettes, persil frit

Kaaskroketten (van Grana Padano en Emmenthaler) op een slaatje
Croquettes au fondue de fromage

 

SCHAAL EN SCHELPDIEREN

Half dozijn Oesters ‘ Fines claires ‘ uit Marennes- Oléron op schilferijs
Huîtres’ Fines claires’ de Marennes -Oléron

Gegratineerde oesters met champagnesaus

VLEES

Ossenhaas Blanc Bleu Belge met salade en saus naar keuze
Chateaubriand Blanc Bleu Belge servi avec salade et sauce au choix
Sauzen: Peper – champignon – natuur – kruidenboter – béarnaise

A la minute bereide tartaar van ossehaas ( américain à la minute gehakt )
Tartare de boeuf préparé à la minute

VIS

Slibtongen meunière gebakken
Solettes meunière

Gebakken zeetong ( 500 gram) meuniere
Sole meunière

Gefrituurde tongreepjes met slaatje, frietjes en tartaar
Goujonnettes de sole, sauce tartare

 

MIDDAGLUNCH

Soep of voorgerecht / hoofdgerecht / koffie of thee

 ZEEBRUGS MENU

Garnaalkroketten met gefruite peterselie
Croquettes de crevettes, persil frit

***

Gebakken slibtongen met salade en frietjes
Solettes meunières, salade et frites

***

Vanille-ijs met warme chocolade
Glace vanille sauce chocolat chaude